Free cookie consent management tool by TermsFeed Wyniki - The Confidence Shop - Your Skin Is Born Again
logo
wszystkie produkty kategorie części ciała problem

Wyniki

@Lilly
5
Moja skóra jest dość jasna, a latem często opalam się na słońcu. W zeszłe lato, po raz pierwszy od kiedy używam tych produktów, ani razu nie odczułem bólu od oparzenia. Doskonale nawilżają, nawet nie spodziewałem się, że pomogą w pielęgnacji po opalaniu!
@Lilly
@Alexandra
5
"Moja skóra jest niesamowicie nawilżona i elastyczna! Nie musisz wyjaśniać, po prostu opublikuj mój wynik! Magiczne produkty!"
@Alexandra
@Krystyna
5
"Byłam oczarowana i szczęśliwa, bo już nie krępowałabym się rozebrać na plaży. Zdecydowanie ta zmiana poprawiła moje samopoczucie!"
@Krystyna
@Emma
5
Używam go od 3 dni i wiem, że nie może być jakieś ogromne różnicy w ciągu 3 dni, ale chcę tylko wspomnieć, jak miękka i delikatna stała się moja skóra na szyi i dekolcie od czasu, kiedy go stosuję. Zawsze miałam suchą i szorstką skórę dokładnie tam, a różnica już po 3 dniach jest odczuwalna.
@Emma
@Teddy
5
"Niesamowity zestaw produktów! Jestem zaskoczony efektem."
@Teddy
@Zofia
5
Zawsze miałam duże piersi i bałam się, że z biegiem lat zaczną opadać, ponieważ wszyscy w mojej rodzinie są tacy... Ten produkt niesamowicie mi pomaga.
@Zofia
@Aneliya
5
"Dzięki Misji 1 moje samopoczucie poprawiło się, przestałam użalać się nad sobą i dołować z powodu rozstępów, spojrzałam w lustro i powiedziałam sobie: "Wow, seksowna mamuśka"!
@Aneliya
@Eva
5
Kombinuję produkt przeciw cellulitowi z kilkoma zabiegami masażu i zdecydowanie jest różnica! Nie żeby teraz namawiałam panie, żeby nie trenowały, ale z pewnością udaje mi się pozbyć się tego nieprzyjemnego czegoś z mojej pupy bez pocenia się.
@Eva
@Anita
5
"Już 11 dnia kuracji zauważyłam pierwsze rezultaty. I tak to trwa już 8-9 miesięcy. Jestem bardzo zadowolona, moja skóra jest w 90% wyczyszczona."
@Anita

Opinie

4.75
(1554 Opinie)
Ol
06.05.2024
verified
Olimpia, Set "Perfect Skin"
Uwielbiam dbać o swoją skórę! To dla mnie jak hobby! Wiedziałem, że te dwa produkty są dla mnie! Stosuję je regularnie, rano i wieczorem, moja skóra czuje się doskonale!
1   0

Su
28.04.2024
verified
Suada, Confidence Booster No 6
Nigdy nie byłam szczęśliwsza po produkcie kosmetycznym...
4   3

Na
03.04.2024
verified
Natalia, Confidence Booster No 1
Używam tego produktu od kilku tygodni i muszę powiedzieć, że jestem mile zaskoczona! Moja skóra jest bardziej gładka i wygląda lepiej niż od lat. Zdecydowanie teraz wierzę, że ten produkt działa.
0   0

Ok
01.04.2024
verified
Oksana, Set "Sexy Booty"
Nie miałam pojęcia, że ​​takie balsamy mogą wykonać tak dobrą robotę. Widzę poprawę, a używam ich dopiero od 1 miesiąca. Są świetne, dobrze zrobione!
2   0

El
30.03.2024
verified
Elisiana, Set "Sexy Booty"
Myślę, że to najlepsze połączenie produktów, u mnie sprawdziły się rewelacyjnie.
6   0

Ab
30.03.2024
verified
Abir, Set "Sexy Booty"
Na początku wydawało mi się, że zapłaciłam dużo pieniędzy za taki produkt, ale potem całkowicie zmieniłam zdanie! Balsam jest tego wart!
1   1

As
22.03.2024
verified
Asja, Set "Sexy Booty"
Moja poprawa jest prawie niezauważalna, ale wciąż jest jedna, która bardzo mnie cieszy.
3   1

Ci
18.03.2024
verified
Cinzia, Set "Sexy Booty"
Balsam polecany jest mi od dawna, słyszałam o nim dobre opinie iw końcu przekonałam się, że tak jest. Wymazałam niedoskonałości!
1   0

Sa
17.03.2024
verified
Samira, Set "Sexy Booty"
Jestem pewien, że z każdym upragnionym rezultatem pojawia się w innym czasie. Osobiście po miesiącu stosowania zauważam, jak cellulit zaczyna znikać i sądząc po tym, może po kolejnym miesiącu 50% zniknie. Bardzo podoba mi się zapach i to, że nie pozostawia plam i szybko schnie. Dobra robota za świetną robotę.
1   1

El
16.03.2024
verified
Elena, Set "Sexy Booty"
Pierwszy raz spotkałam się z kosmetykami, które faktycznie działają. Zanim otrzymałem produkt, naprawdę zastanawiałem się, czy w ogóle powinienem go zamówić. Skończyło się na tym i nie żałuję wyboru! Jest bardzo przyjemny, nawilża i ujędrnia. To jest uczucie, którego szukałem, a wynik jest wspaniały!
1   0

Al
13.03.2024
verified
Alisia, Set "Sexy Booty"
Mój ulubiony zestaw! Piękne i pachnące! Aplikuję go z przyjemnością, bo efekt jest więcej niż wspaniały!
2   0

Si
21.02.2024
verified
Simona, Set ''Summer''
Słowa są zbędne, dziewczyny! Publikowanie zdjęcia!
3   0

El
15.02.2024
verified
Elena, Confidence Booster No 3
Odżywkę na uda stosuję od 5 miesięcy, używam już drugiej buteleczki i jestem zachwycona efektami!
1   0

Me
14.02.2024
verified
Melissa, Set ''Summer''
Z pomocą tych cudownych żeli nie wstydzę się już niczego! Dobrze zrobiony!
4   1

Ka
07.02.2024
verified
Katia, Set "Perfect Skin"
Po 2 miesiącach regularnego stosowania zrozumiałam, dlaczego produkty są tak chwalone i polecane! Nie do wiary..
1   0

Vi
24.01.2024
verified
Viktoria, Set ''Summer''
Zaaplikowałam wszystkie balsamy jednocześnie, bez przeskakiwania! Rewelacyjnie nawilżyły i napięły moją skórę! Jestem więcej niż zadowolony!
1   3

Ki
16.01.2024
verified
Kira, The Cellulite Duo
Zawsze byłam zadowolona z Waszych balsamów i jestem pewna, że ​​ten zestaw też będzie świetny!
0   0

An
16.01.2024
verified
Angelika, After Pregnancy Set
Udane połączenie boosterów! Dobrze działają na moją skórę. Lubię ich.
3   0

Da
16.01.2024
verified
Daina, Confidence Booster No 8
Zamówiłem 2 fiolki, dziękuję za szybką dostawę!
0   0

Koszyk na zakupy

Spin wheel
SPIN
WPROWADŹ SWÓJ ADRES E-MAIL I OTRZYMAJ SZANSĘ NA RABAT!
Twój kod jest ważny przez 24 godziny!